Ons kantoor

Kisters Adviesgroep is een Full-service kantoor dat gevestigd is in Bocholtz. Wij zijn een klein en flexibel Alles-onder-1-dak advieskantoor. U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken, bankzaken (Regiobank), financiële planning en onze nieuwe makelaarsservice!

U mag van ons altijd een eerlijk, betrouwbaar en duidelijk advies verwachten. Onze diensten zijn niet gratis, ook daar zijn we open in.

Afhankelijk van de dienst of het product welke U van ons afneemt, betaalt U ons via uw verzekeringspremie en/of door middel van een uurtarief / abonnement. Voor een indicatie kunt u onze dienstenwijzer raadplegen, welke te vinden is onder het kopje '' Downloads ". Zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan, omdat wij U altijd vooraf informeren over de kosten.

Als U behoefte heeft aan een tussenpersoon waar Service met een hoofdletter wordt geschreven bent u bij Kisters Adviesgroep aan het juiste adres. Wij zijn U graag van dienst!

Onze Medewerkers

Scroll verder om hen te leren kennen.....

Cherryda Reuleaux

Cherryda Reuleaux is onze servicemedewerker voor de bank en tevens backoffice-ondersteuning Hypotheken.

Cherryda, de jongste van het gezelschap, is het aanspreekpunt voor uw Bankzaken en Hypotheekvoortgang. Na haar stageperiode binnen onze onderneming succesvol te hebben afgerond is zij direct aan de slag gegaan. U vindt bij haar altijd een luisterend oor en passend advies op gebied van onder andere bank- en spaarrekeningen.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl

Jacqueline Silvertand-Hameleers

Jacqueline is onze Commercieel Medewerker Binnendienst.

Jacqueline is uw eerste aanspreekpunt op kantoor. Vanwege haar jarenlange bankervaring past ze uitstekend binnen deze vooruitstrevende onderneming. Voor Bankzaken, tot verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, baliewerk en diverse andere zaken vindt u bij Jacqueline altijd een luisterend oor en passend advies.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl

Josita Schütten-Bertholet

Josita Schütten-Bertholet is onze Commercieel Medewerker Binnendienst.

Josita is uw eerste aanspreekpunt op kantoor. Vanwege haar jarenlange bankervaring past ze uitstekend binnen deze vooruitstrevende onderneming. Voor Bankzaken, tot verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij Josita altijd een luisterend oor en deskundig advies.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl


 

Roger Plummen

Roger Plummen is onze ervaren hypotheek- en financieel adviseur. Roger is uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent hypotheken, complexe- en andere financiele diensten.

Roger is met zijn jarenlange ervaring bij een grootbank in de Regio een uitstekende sparringspartner op financieel gebied. Voor hypotheken, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij Roger altijd een deskundig en passend advies.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl

Roy Kisters

Roy Kisters is onze Eigenaar/beleidsbepaler, hij is uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent hypotheken, schadeverzekeringen particulier en zakelijk, bankzaken en andere financiele diensten.

Roy is de nieuwe eigenaar van deze nieuwe onderneming. Voor Bankzaken, tot verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, hypotheken, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij Roy altijd een luisterend oor en passend advies.
Wanneer u kiest voor een samenwerking met ons dan bent u gegarandeerd verzekerd van een jarenlange trouw.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl