Medewerkers

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Telefonisch, bij u thuis, op kantoor of elke andere manier om u te voorzien van een uitstekende service.

Cherryda Reuleaux

Cherryda Reuleaux is onze servicemedewerker voor de bank en tevens backoffice-ondersteuning Hypotheken.

Cherryda, de jongste van het gezelschap, is het aanspreekpunt voor uw Bankzaken en Hypotheekvoortgang. Na haar stageperiode binnen onze onderneming succesvol te hebben afgerond is zij direct aan de slag gegaan. U vindt bij haar altijd een luisterend oor en passend advies op gebied van onder andere bank- en spaarrekeningen.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl

Danique Didden

Danique is onze Commercieel Medewerker Binnendienst.

Danique is uw eerste aanspreekpunt op kantoor voor uw bankzaken. Vanwege haar jarenlange bankervaring past ze uitstekend binnen deze vooruitstrevende onderneming. Vooral voor Bankzaken kunt u bij Danique op toewijding en een kordate afhandeling rekenen. Danique is voornamelijk werkzaam op onze vestiging in Amstenrade.

e-mailadres: dibo@kistersadviesgroep.nl

Josita Schütten-Bertholet

Josita Schütten-Bertholet is onze Commercieel Medewerker Binnendienst.

Josita is uw eerste aanspreekpunt op kantoor. Vanwege haar jarenlange bankervaring past ze uitstekend binnen deze vooruitstrevende onderneming. Voor Bankzaken, tot verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij Josita altijd een luisterend oor en deskundig advies.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl
 

John Willems

John Willems is onze ervaren hypotheek- en financieel adviseur. John is uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent hypotheken, complexe- en andere financiele diensten.

John is met zijn jarenlange ervaring bij een grootbank in de Regio een uitstekende sparringspartner op financieel gebied. Voor hypotheken, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij John altijd een deskundig en passend advies.

e-mailadres: info@kistersadviesgroep.nl

Roy Kisters

Roy Kisters is onze Eigenaar/beleidsbepaler, hij is uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent hypotheken, schadeverzekeringen particulier en zakelijk, bankzaken en andere financiele diensten.

Roy is de nieuwe jongere vennoot in deze nieuwe onderneming. Voor Bankzaken, tot verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, hypotheken, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij Roy altijd een luisterend oor en passend advies.

email: roy@kistersadviesgroep.nl